Palvelut

Sinunturva tarjoaa monipuolisesti hoivapalveluita kotiin arjen helpottamiseksi. Autamme esimerkiksi vanhuksia, päihde- ja mielenterveyskuntoutujia,sekä vammaisia kaikissa arjen askareissa. Jos ikääntymisen, sairauden tai muun elämänmuutoksen seurauksena tarvitset tukea päivittäisissä toimissa ja haluat aidosti välittävää palvelua, silloin Sinunturva on oikea valinta sinulle tai läheisellesi.

Hoivapalveluidemme lähtökohtana on aina asiakkaan toiveiden kuunteleminen, palveluiden ja toiminnan suunnittelu ja tekeminen yhdessä asiakkaan  kanssa, sekä jokaisen asiakkaan kohtelu omat tarpeensa omaavana yksilönä.

Palvelumme eivät rajoitu pelkästään vanhuksiin tai vammaisiin, vaan palvelumme ovat avoimia kaikille asiakkaille, jotka kokevat tarvetta apuun ja tukeen arjen pyörittämisessä. Tällaista apua voi olla kaikki pihan nurmikonleikkuusta aina juttutuokioihin mielenterveyden hoitamisesta.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme myös normaalit kotihoivan palvelut kuten verenpaineen mittauksen, painon seurannan, lääkkeiden antamisen, verensokerin mittauksen ja insuliinin antamisen.

Tarjoamme myös hoiva-alan henkilöstövuokrausta kunnille, kaupungeille ja hoitokodeille, esimerkiksi lomien tai sairaslomien sijaisuuksiin. Toiminta-alueemme ovat Liperi, Joensuu, Kiihtelysvaara, Tuupovaara, Polvijärvi, Kontiolahti ja Ilomantsi.

Palvelumme oikeuttavat myös kotitalousvähennykseen.

Toimintamme on arvonlisäverotonta

Meille maksuna käyvät myös palvelusetelit

AINA SINUNTURVA -AIDOSTI VÄLITTÄVÄÄ PALVELUA

Me Sinunturvassa emme pyri hoitamaan mahdollisimman suurta asiakasmäärää paikasta toiseen kiirehtien, vaan haluamme kohdata asiakkaamme rauhassa, hänen omilla ehdoillaan.
envelopephone