SENIORIHOIVA

Seniorihoivamme auttaa ikäihmisiä kaikissa päivittäisissä asioissa. Näihin kuuluvat ruuanlaitto, pukeutumisessa ja peseytymisessä auttaminen, pyykkihuolto, asioiden hoitaminen virastoissa, lääkärikäynnillä avustaminen  ja sosiaalisten suhteiden hoitaminen käymällä vaikkapa kahvilassa tai vierailulla. Ulkoilemme myös vanhusten kanssa ja tarvittaessa ulkoilutamme myös lemmikit. Voimme myös käydä vanhuksen kanssa vaikkapa kuntosalilla tai muuten auttaa fyysisestä kunnosta huolehtimisessa. Voimme auttaa yksinäisiä vanhuksia myös olemalla juttukaverina tai muuten tukena elämän hankalissa tilanteissa ja suurissa elämänmuutoksissa.

Tarjoamme kaikille seniorihoivan asiakkaillemme tietysti myös normaalit kotihoivan palvelut kuten verenpaineen mittauksen, painon seurannan, lääkkeiden jakamisen, verensokerin mittauksen ja insuliinin antamisen.

Seniorihoivassa haluamme tähdätä aktiiviseen arkeen, jossa saamme vanhuksen itse aktivoitua toimimaan.

Teemme mielellämme myös kaikkea tavallisista hoivapalveluista poikkeavaa vanhusten kanssa yhdessä. Voimme lähteä vaikka luontoretkelle paistamaan makkaraa tai järjestää pienet juhlat vanhuksen kotona.

AINA SINUNTURVA -AIDOSTI VÄLITTÄVÄÄ PALVELUA

Me Sinunturvassa emme pyri hoitamaan mahdollisimman suurta asiakasmäärää paikasta toiseen kiirehtien, vaan haluamme kohdata asiakkaamme rauhassa, hänen omilla ehdoillaan.
envelopephone